2428090271 Πορταριά Πηλίου
hero image
 
 
 
 
     
     
  Nephèle Treats & Tales
Καφετέρια Πορταριά Πηλίου


Σε απόσταση αναπνοής από τον Βόλο, ανάμεσα σε 2 από τα πιο όμορφα και γνωστά χωριά του Πηλίου, την Πορταριά και την Μακρινίτσα, θα βρείτε το “Nephèle” όπου μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια ή την παρέα σας.

Πρόκειται για έναν όμορφο και ζεστό χώρο, όπου το τζάκι και η όμορφη διακόσμησή του δημιουργούν ένα γαλήνιο και παραμυθένιο σκηνικό, ιδανικό για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καφέ της επιλογής σας ή κάποιο ρόφημα, συνοδεία αλμυρών ή γλυκών snacks.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Σπιτική ατμόσφαιρα
 
  Ευρύχωρος εσωτερικός χώρος, με προσεγμένες λεπτομέρειες στη διακόσμηση, που σε προδιαθέτει θετικά με το που περνάς την είσοδό του. Ενώ τα τραπεζάκια στην αυλή είναι το αγαπημένο σημείο όλων όσων αγαπούν την φύση και αναζητούν την γαλήνη που προσφέρουν οι ήχοι της φύσης.

Το κομβικό του σημείο, η μικρή απόσταση από το Βόλο, ο μοναδικός καφές του και τα υπέροχα γλυκά του είναι μερικούς από τους λόγους για τους οποίους το “Nephèle” προσελκύει ντόπιους και τουρίστες από όλον τον κόσμο.

Το "Nephèle" είναι ανοιχτό και σας περιμένει κάθε Σάββατο & Κυριακή από τις 10:00 έως 20:00 τους χειμερινούς μήνες, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ανοιχτά κάθε μέρα από νωρίς το πρωί.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με ευγένεια αλλά και για να σας συμβουλέψει για το ποια μέρη αξίζει να επισκεφθείτε στο μαγευτικό βουνό των κενταύρων.
 
     
 
Η σπιτική ατμόσφαιρα φιλοξενίας, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και οι προσιτές τιμές, καθιστούν το "Nephèle" ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία του Πηλίου.
 
     
 
 
 
 
 
 
 

Εξερευνώντας το μυθικό μονοπάτι των Κενταύρων, ο δρόμος σας σίγουρα θα σας οδηγήσει στο “Nephèle”. Σας περιμένουμε!