2428090271 Πορταριά Πηλίου
hero image
 
 
 
 
 
     
     
  Το Μενού μας
Nephèle Treats & Tales | Καφετέρια Πορταριά Πηλίου


Στην γραφική Πορταριά, εκεί απ’ όπου ξεκινάει η διαδρομή για το μυθικό μονοπάτι των Κενταύρων, θα βρείτε το “Nephèle” το οποίο σας υποδέχεται και σας προσφέρει όμορφες και χαλαρές στιγμές μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Το μενού μας χαρακτηρίζεται από ποικιλία επιλογών και γεύσεων που μπορούν σίγουρα να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Εδώ που η παράδοση συναντά σύγχρονες γεύσεις και η μυρωδιά από τον φρεσκοψημένο καφέ σου φτιάχνει τη διάθεση!
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  daylight


Από νωρίς το πρωί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ της επιλογής σας, τσάι από βότανα της περιοχής μας, ζεστή ή κρύα σοκολάτα, αναψυκτικά, χυμούς καθώς και σπιτική λεμονάδα με τζίντζερ στέβια και σπιτική βυσσινάδα.

ΜΕΝΟΥ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  food for thought


Χαλαρώστε στο ήρεμο και ζεστό περιβάλλον του εσωτερικού χώρου και χαρείτε το πράσινο του τοπίου στην υπέροχη αυλή του δοκιμάζοντας ένα από τα παραδοσιακά γλυκά ταψιού, όπως η σοκολατόπιτα και η λεμονόπιτα ή ένα από τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού. Ακόμα, στο μενού μας θα βρείτε snacks, γλυκά, βάφλες και παγωτά κατά την διάρκεια όλης της ημέρας.

ΜΕΝΟΥ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  nightvision


Φυσικά, το βράδυ αποτελεί αγαπημένη επιλογή για ένα κρασί από τη μεγάλη και ενημερωμένη λίστα κρασιού, ένα ποτό ή μια μπύρα μαζί με την παρέα σας, μετά από μια μέρα εξερεύνησης στις ομορφιές της περιοχής.

ΜΕΝΟΥ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εξερευνώντας το μυθικό μονοπάτι των Κενταύρων, ο δρόμος σας σίγουρα θα σας οδηγήσει στο “Nephèle”. Σας περιμένουμε!